6974484460 ΠΙΕΡΙΑΣ 42, Ιλιον xaris.vasilakis@yahoo.gr
hero image

 

 

 

 
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Βασιλάκης Ελαιοχρωματιστής Ίλιον Δυτική Αττική | Ελαιοχρωματισμοί Ίλιον Δυτική Αττική
 
 
 
 

H επιχείρησή μας “ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ” η οποία βρίσκεται στο Ίλιον Αττικής με εμπειρία από το 1998 και αναλαμβάνει ελαιοχρωματισμούς, μονώσεις, τεχνοτροπίες και γενικές ανακαινίσεις.


Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τα καλύτερα και αξιόπιστα για τις εργασίες μας και φέρουν πιστοποιητικά με την έγκριση της ευρωπαϊκής ένωσης. Ειδικευόμαστε στις μονώσεις – εσωτερικές  θερμοπροσόψεις   με πιστοποιημένο συνεργείο. Η τεχνογνωσία, η εμπειρία, η συνέπεια και η άμεση εξυπηρέτηση, είναι αυτά που μας κάνουν πρώτους και ανταγωνιστικούς.


Η πολύχρονη εμπειρία πάνω στις δυσκολίες  και τις απαιτήσεις μιας  κατασκευής μαζί με την γνώση και τη χρήση νέων υλικών και μηχανημάτων, εγγυώνται μόνιμα αποτελέσματα σε κάθε πρόβλημα.


Εξυπηρετούμε οικιακούς, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία και κτίρια.
 

 
 
 
 
 
 
 
 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΤΩΡΑ
Εξυπηρετούμε το Ίλιον τις γύρω περιοχές, όλη την Αττική και ολόκληρη την 
Ελλάδα κατόπιν συννενόησης.
 
 
 
 
 
 
 
  
   
   
  Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και στην χρήση αλλά και στην τεχνική όλων των νέων υλικών και σύγχρονων εργαλείων. Έτσι μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία και να προτείνουμε ένα ιδανικό πλάνο για ελαιοχρωματισμό, την μόνωση ή την ανακαίνιση του χώρου σας. 

Φροντίζουμε πάντα  το αποτέλεσμα να είναι μια σίγουρη λύση για το πρόβλημά σας όπως και οι τιμές των πακέτων που προσφέρουμε να είναι άκρως προσιτές. 
   

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Είμαστε εδώ για εσάς...

και το εννοούμε. Κάθε πρόβλημα έχει την λύση του οπότε καλέστε μας οποιαδήποτε στιγμή για να επισκεφτούμε τον χώρο σας για μια δωρεάν πρώτη εκτίμηση.